News Flash:

Budinca de paste cu lapte

22 Decembrie 2011
10983 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de paste cu lapte
Ingrediente:

250 g paste fainoase
4 oua
600 ml lapte
5-6 linguri de zahar (depinde cat de dulce va place)
coaja rasa de la o jumatate de lamaie
putin unt pentru uns tava
1 plic zahar vanilat
pesmet

Mod de preparare:

Fierbem pastele in apa cu putina sare si apoi le strecuram. Separat ungem un vas de jena cu putin unt apoi il tapetam cu pesmet. Ouale le amestecam cu zaharul si adaugam laptele caldut si coaja de lamaie. Punem pastele in vasul tapetat cu pesmet, apoi se adauga laptele si coacem timp de 40 minute la foc mic.

sursa reteta si fotografie: haisagatim.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste fainoase oua lapte zahar unt zahar vanilat pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2653 viz    0 com
5456 viz    0 com
1411 viz    0 com
3181 viz    0 com
3441 viz    0 com
4502 viz    0 com
3536 viz    0 com
3052 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019103 (s)