News Flash:

Budinca de paste cu carne tocata

16 Iunie 2011
6231 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de paste cu carne tocata1
Ingrediente: 500 g paste fainoase 500 g carne tocata 720 ml rosii cubulete in suc 1 lingura pasta de tomate 250 ml vin 100 g slaninuta, taiata feliute 300 g branza rasa, amestecata cu smantana 100 g branza feliata - emmentaler 4 oua 2- 4 catei de usturoi 1 ardei, taiat cubulete 1 ceapa mare 4 linguri ulei cimbru sare piper unt Mod de preparare: Fierbeti pastele fainoase in apa clocotinda, usor sarata si scurgeti. Caliti in ulei incins ceapa, usturoiul, tocate marunt, ardeiul cubulete, pana se inmoaie, adaugati carnea tocata, pasta de rosii, cimbrul, vinul si fierbeti in continuare, la foc mic, acoperit, aproximativ 45 de minute sau pana ce carnea este facuta. Dupa 30 de minute, adaugati rosiile cubulete cu suc cu tot, iar la sfarsit condimentati cu sare si piper, dupa gust. Puneti intr-o forma de sufleu unsa cu unt un strat de paste, unul de amestec cu carne si un alt rand de paste. Turnati uniform branza rasa amestecata cu smantana, apoi ouale batute si la sfarsit acoperiti cu feliile de emmentaler si slaninuta feliata. Dati la cuptorul incins, pentru 50-60 min, la foc potrivit sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

budinci paste slaninuta carne tocata ardei umpluti branza feliata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1121 viz    0 com
1078 viz    0 com
879 viz    0 com
940 viz    0 com
877 viz    0 com
1265 viz    0 com
2160 viz    0 com
1326 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014089 (s)