News Flash:

Budinca de paste colorate cu ton si mustar

26 August 2011
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de paste colorate cu ton si mustar
Ingrediente: 500 gr paste spiralate-colorate 2 conserve de ton in suc propriu o lingura de mustar 3 lg faina alba 50 gr unt o ceapa mica 100 ml lapte cateva fire de patrunjel pesmet pentru tapetat tava Mod de preparare: Pastele se fierb si se scurg bine de apa. Intr-o oala incapatoare se pune untul la calit cu ceapa si faina. Se ia de pe foc, se adauga laptele si se pune inapoi pe foc pana a fiert. Dupa aceea se pun mustarul, frunzele de patrunjel maruntite, tonul scurs de suc si taiat bucatele mici. Se amesteca bine, se potriveste de sare, se amesteca cu pastele si se pune totul intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet Cand s-a rumenit bine, se lasa la racit. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

budinci paste retete vegetariene unt pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2514 viz    0 com
1290 viz    0 com
864 viz    0 com
1794 viz    0 com
2248 viz    0 com
1586 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 28 queries | Mysql time :0.023258 (s)