News Flash:

Budinca de paste

25 Martie 2011
2221 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de paste
Ingrediente:

un pachet de paste PAMBAC sau MONTE BANATO
500 gr. branza de vaci dulce
4 oua, zahar vanilat
200 ml. lapte dulce
coaja de lamaie rasa
200 gr. zahar tos

Preparare:

Se fierb pastele in apa clocotita cu un praf sare 10 minute,se scurg, se clatesc cu apa rece si se tin in strecuratoare. Separat amestecam branza de vaci cu zaharul, ouale batute, vanilia , coaja de lamaie si turnam peste pastele fierte, omogenizam si punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Deasupra se toarna laptele caldut, se niveleaza si se da la cuptorul cald cam 30 minute pana prinde crusta aurie deasupra.Se taie dupa ce s-a racit in bucati pe care le pudram cu zahar.Pofta buna!
Mentiuni:

Se serveste calda sau rece presarata cu zahat pudra.

Timp Preparare: 1 h
Complexitate: redusa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 25 queries | Mysql time :0.017180 (s)