News Flash:

Budinca de panetone cu mere

23 Mai 2011
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de panetone cu mere
Ingrediente: 300 g panetone 4 oua 100 g zahar 500 ml lapte 2 mere coaja rasa de la o lamaie Mod de preparare: Taiem panetonele felii. Laptele amestecat cu coaja rasa de lamaie il punem la incalzit. Batem ouale cu zahar si adaugam laptele fierbinte. Ungem o tava de cozonac cu unt, asezam un strat de felii de panetone, merele curatate si taiate felii, turnam jumatate din compozitia de lapte cu oua. Punem un alt rand de panetone si turnam restul de lapte. Dam la cuptorul preincalzit la 160-180 grade pentru 40-45 minute. Cand s-a racit pudram cu zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulciuri lapte dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2288 viz    0 com
5723 viz    0 com
2341 viz    0 com
1677 viz    0 com
2679 viz    0 com
1442 viz    0 com
2134 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014459 (s)