News Flash:

Budinca de orez la cuptor

7 Iulie 2016
33097 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr orez
1 litru lapte
putina esenta de vanilie
1 plic zahar vanilinat
3 linguri zahar granulat
1 galbenus
2-3 linguri faina de grau
1 cub de unt

Mod de preparare:

1. Fierbe laptele cu esenta, zaharul si zaharul vanilinat.
2. Cand incepe sa dea in clocot, pune orezul in ploaie si lasa sa fiarba. Amesteca din cand in cand.
3. In momentul in care orezul incepe sa se inmoaie, pune galbenusul. Amesteca bine.
4. Unge cu putin unt o tava de copt, presara faina de grau in ea si pune budinca.
5. Baga tava in cuptorul incins la 160 de grade Celsius, pentru vreo 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

budinca orez budinca cuptor lapte budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015265 (s)