News Flash:

Budinca de orez cu zahar ars

16 Ianuarie 2012
5100 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de orez cu zahar ars
Ingrediente:

2 cescute de orez
8 cescute de lapte
4-5 linguri de zahar
coaja de la 1 portocala
coaja de la 1 lamaie
scortisoara
1 esenta de vanilie
cateva linguri de zahar tos
zahar pudra

Mod de preparare:

Am fiert orezul in lapte, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Apoi am lasat sa se racoreasca si am adaugat coaja de lamaie si de portocala. Intre timp am caramelizat cateva linguri de zahar si am imbracat peretii unui vas de jena, dupa care am adaugat orezul si l-am bagat la cuptor. Dupa cca 15 minute am scos budinca si am rasturnat-o pe o farfurie. Siropul de zahar ars a patruns orezul, dar a si ramas putin pe marginea farfuriei, ca o aura. Dupa racirea completa, am pudrat cu scortisoara si zahar pudra. Am decorat cu betisoare de scortisoara si cativa carlionti din zahar ars. Se serveste rece, asa se simt cel mai bine aromele.
Budinca de orez cu zahar ars recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Budinca_de_orez_cu_zahar_ars2
orez lapte zahar scortisoara zahar tos zahar pudra aromele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019789 (s)