News Flash:

Budinca de orez - Cremoasa si satioasa

22 Ianuarie 2016
7594 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de orez - Cremoasa si satioasa

Ingrediente:

75 gr orez alb
1 litru lapte
2 linguri jumatate zahar
3 cubulete de unt
nucsoara

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 175 de grade Celsius.
2. Unge cu putin unt o tava de copt ca pentru cozonac, apoi punea in ea orezul si laptele.
3. Adauga zaharul si amesteca pana cand se dizolva.
4. Pune inca un cubulet de unt si presara nucsoara.
5. Baga tava in cuptor, chiar la mijloc.
6. Scoate-o dupa 30 de minute, amesteca bine in ea si bag-o inapoi.
Budinca de orez e gata dupa o ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

budinca orez reteta budinca budinca cremoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4542 viz    0 com
3699 viz    0 com
6916 viz    0 com
10132 viz    0 com
4259 viz    0 com
3946 viz    1 com
3897 viz    1 com
6417 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020587 (s)