News Flash:

Budinca de mazare galbena cu pastarnac

21 Septembrie 2011
2902 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Budinca de mazare galbena cu pastarnac
Ingrediente: 100 g mazare galbena uscata 1 radacina de pastarnac 1 morcov ½ ceapa mica patrunjel proaspat tocat 25 g unt 500 ml apa Mod de preparare: Mazarea galbena se clateste bine in mai multe randuri de apa si apoi se lasa la inmuiat in apa rece peste noapte. A doua zi se scurge si se pune intr-o oala impreuna cu apa, legumele si verdeta curatate. Se lasa sa fiarba la foc mic 45 minute sau pana cand mazarea este bine fiarta. Se scurge apa indepartand si legumele si verdeata. Se adauga untul si se paseaza totul cu ajutorul unui blender de mana. Se serveste imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala budinci retete vegetariene fasole unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8105 viz    0 com
1058 viz    0 com
1139 viz    0 com
2494 viz    0 com
1802 viz    0 com
1197 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012673 (s)