News Flash:

Budinca de mazare galbena cu pastarnac

21 Septembrie 2011
2999 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de mazare galbena cu pastarnac
Ingrediente: 100 g mazare galbena uscata 1 radacina de pastarnac 1 morcov ½ ceapa mica patrunjel proaspat tocat 25 g unt 500 ml apa Mod de preparare: Mazarea galbena se clateste bine in mai multe randuri de apa si apoi se lasa la inmuiat in apa rece peste noapte. A doua zi se scurge si se pune intr-o oala impreuna cu apa, legumele si verdeta curatate. Se lasa sa fiarba la foc mic 45 minute sau pana cand mazarea este bine fiarta. Se scurge apa indepartand si legumele si verdeata. Se adauga untul si se paseaza totul cu ajutorul unui blender de mana. Se serveste imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala budinci retete vegetariene fasole unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8499 viz    0 com
1102 viz    0 com
1161 viz    0 com
2539 viz    0 com
1858 viz    0 com
1258 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012655 (s)