News Flash:

Budinca de mango

18 Aprilie 2012
1798 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de mango
Ingrediente:

5 lingurita praf de gelatina
800 g compot de mango
100 g zahar
500 ml nectar de mango
375 g smantana

Mod de preparare:

Se pun bucatile de mango intr-un blender si se amesteca pana se obtine o compozitie fina. Se pun 185 ml din zeama de compot intr-un bol termorezistent. se presara gelatina si se pune bolul intr-o oala. Se toarna apa fierbinte in oala pana la jumatatea bolului. Se amesteca cu o furculita pana cand se dizolva gelatina. Intr-un alt vas se pun la fiert 185 ml din nectarul de mango si se adauga si zaharul. Se fierbe timp de 3 minute pana cand se dizolva zaharul. Se lasa deoparte la racit. Se adauga amestecul cu gelatina, nectarul de mango, smantana si restul de nectar peste piureul de mango. Se amesteca pana se obtine o compozitie fina. Se imparte in pahare si se pun la rece peste noapte. Se poate servi cu fructe proaspete de mango.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar smantana bol termorezistent vas pahare fructe
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012066 (s)