News Flash:

Budinca de macaroane cu branza sarata

4 Octombrie 2011
10672 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de macaroane cu branza sarata
Ingrediente: 300 gr macaroane 200 gr branza sarata 3 oua 2 pliculete de zahar vanilat 3 linguri de zahar o cescuta de lapte unt Mod de preparare: Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei. Intre timp, se amesteca 2 oua cu branza data pe razatoare, zaharul vanilat, zaharul si cescuta de lapte (se pune putin lapte ca sa nu se usuce prea tare cat timp stau in cuptor). Cand macaroanele sunt fierte, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece. Se amesteca apoi cu compozitia de branza. Se unge o forma cu unt si se pun macaroanele amestecate cu compozitia de branza. La sfarsit se bate bine un ou si se pune deasupra macaroanelor. Se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 de minute, pana se rumenesc putin. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

budinci paste retete vegetariene susan oua lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1749 viz    0 com
2009 viz    0 com
1854 viz    0 com
2725 viz    0 com
6013 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1851 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017131 (s)