News Flash:

Budinca de macaroane cu branza la cuptor

9 Martie 2017
4886 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g paste
100 g telemea/200 g branza de vaci
2 oua
100 ml lapte
esenta vanilie
1 lingura unt
3 linguri zahar

Mod de preparare:

Fierbe pastele pentru 5 minute cu un praf de sare, apoi strecoara-le.
Combina laptele cu untul topit, ouale batute, esenta de vanilie si zaharul. Adauga branza telemea/branza de vaci.
Pune macaroanele intr-o tava termorezistenta, toarna amestecul de lapte peste si da tava la cuptor pentru 25-30 de minute, la 170 grade.
Serveste budinca de macaroane cu branza cu zahar presarat deasupra.

Sfat util:
- In functie de gust, poti combina macaroanele cu branza telemea, daca preferi budinca de macaroane sarat-dulce, sau cu branza de vaci, daca preferi un gust mai neutru.

sursa: retetepractice
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste telemea lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021549 (s)