News Flash:

Budinca de macaroane cu branza

16 Noiembrie 2011
934 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de macaroane cu branza
Ingrediente: 350 g macaroane fierte si scurse 120 g parmezan ras 150 g branza Asiago rasa 120 g mozzarella rasa 120 g branza Pecorino rasa ¼ cana faina 350 sparanghel 5 linguri unt 250 g prosciutto 1 ceapa 2 lingurite mustar ¼ lingurita nucsoara macinata 4 cani lapte Mod de preparare: Cele 4 feluri de branza se amesteca intr-un bol. Cuptorul se preincalzeste la 180ºC. Prosciutto se toaca si se caleste intr-o lingura de unt pana devine crocant, aproximativ trei minute. Se adauga sparanghelul, se mai lasa doua minute si se da deoparte. In restul de unt se caleste ceapa pana se inmoaie. Se presara faina peste ceapa si se caleste 30 de secunde. Se toarna usor laptele si se fierbe trei minute pana se ingroasa. Se adauga pastele fierte, mustarul, nucsoara, prosciutto-ul si sparanghelul. Se pune un sfert din compozitie intr-o forma unsa cu unt. Se presara cu un sfert din amestecul de branza si se continua procedeul pana la epuizarea ingredientelor. Se da forma la cuptor 30 de minute. Se scoate budinca, se taie bucati si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste sarmale chiftulete branza pecorino macaroane spirale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1103 viz    0 com
4977 viz    0 com
1439 viz    0 com
1354 viz    0 com
1144 viz    0 com
3749 viz    0 com
4402 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015965 (s)