News Flash:

Budinca de macaroane

6 Mai 2011
2230 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de macaroane
Ingrediente: 500 gr macaroane 300 gr branza de vaci 5 linguri de zahar scortisoara stafide 2 oua Mod de preparare: Se fierb macaroanele dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg. Se amesteca branza, zaharul, scortisoara si stafidele si se adauga peste macaroane. Cantitatile de scortisoara si stafide le puneti dupa gust. Se adauga amestecul intr-o oala tapetata cu ulei sau unt si se da la cuptor cam 15 minute. Se bat albusurile spuma si se adauga galbenusurile, iar aceasta compozitie se pune peste amestecul din oala si se mai lasa la cuptor pana se face o crusta aurie. Optional se poate adauga deasupra, in spuma de ou, fructe taiate cubulete.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

omleta japoneza stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1565 viz    0 com
2575 viz    0 com
1356 viz    0 com
1989 viz    0 com
3548 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013309 (s)