News Flash:

Budinca de legume - Un preparat cu gust foarte bun, care nu contine carne absolut deloc

5 Martie 2018
1554 Vizualizari | 0 Comentarii

Si preparatele fara carne pot fi foarte gustoase. Incearca si tu reteta de budinca de legume!

Ingrediente:

  • 300 g branza telemea
  • 200 g cascaval
  • 5 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi fierti
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • unt
  • piper

Pentru garnitura:

  • ardei gras sotat

Mod de preparare:

Speli, cureti dovleceii si ceapa. Dai prin razatoare dovleceii, ii scurgi de zeama si-i amesteci cu branza si cascavalul rase. Tai ceapa julien si fierbi cartofii in coaja, apoi ii tai bucatele. Peste amestecul cu dovlecei pui ceapa, cartofii, ouale batute si patrunjelul maruntit. Piperezi si rastorni compozitia intr-un vas rotund, uns cu unt. Dai budinca la cuptor, la foc mic, pana se rumeneste. O servesti alaturi de ardei gras sotat, dupa gust.

Citeste si reteta de cartofi copti cu branza feta

Iti ploua in gura doar cand te uiti la aceasta poza! Nu mai sta pe ganduri si prepara chiar azi cartofi copti cu branza feta si ceapa rosie.

Ingrediente:

  • 10-12 cartofi
  • 150 g branza feta
  • ulei
  • 1 ceapa rosie mica
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureti cartofii si-i speli. Zdrobesti branza feta. Fierbi cartofii in apa cu sare 5-7 minute, apoi ii asezi intr-o tava cu hartie de copt. Ii dai la cuptor, incalzit in prealabil, 12-15, apoi ii intorci si-i mai tii 10 minute. Ii zdrobesti usor cu o lingura, ii stropesti cu ulei si-i condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Presari branza feta si pui felii de ceapa rosie. Apoi mai dai cartofii la cuptor 10 minute.

preluat de pe clickpoftabuna

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021315 (s)