News Flash:

Budinca de legume cu pui

21 Iunie 2013
3194 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g piept de pui
250 g vinete
200 g ardei
130 g ceapa
90 g morcovi
450 g cartofi
2 linguri de unt
60 ml de lapte
80 g cascaval
40 ml ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Curata cartofii si pune-i la fiert, pentru aproximativ 25 de minute. Spala bine restul legumelor si taie-le marunt. Taie pieptul de pui cubulete micute si incinge uleiul intr-o cratita apoi caleste ceapa, morcovul si carnea de pui, aproximativ 4 minute. Adauga vinetele asezonate cu sare si piper si mai lasa amestecul pe foc circa 6 minute.
Dupa ce fierb cartofii, amesteca-i cu lapte si unt si piseaza-i. Intr-o tava mare pune amestecul de legume si carne, apoi intinde peste cartofii pisati si presara deasupra cascaval ras.
Pune budinca la cuptor pentru 20 de minute, la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Budinca de legume cu pui se serveste atat rece, cat si calda, decorata cu verdeata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei ceapa cartofi lapte ulei piper tava mare verdeata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014406 (s)