News Flash:

Budinca de legume cu branza

15 Octombrie 2013
2372 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 ml spanac
6 oua
125 ml de lapte
1 lingura de praf de mustar
200 g paine
200 g branza cheddar
4 ciorchini de rosii cherry

Mod de preparare:


Fierbe spanacul putin, pana se inmoaie. Amesteca intr-un castron laptele cu mustarul, ouale si 1 lingurita de sare. Adauga peste ele si painea si combina-le pana cand se faramiteaza putin. Rade branza si presar-o peste amestecul de paine, apoi scurge bine spanacul de apa si adauga-l in compozitie. Unge din nou budinca cu ou batut, asaza peste ea si rosiile cherry si da-o la cuptor pentru 30-35 de minute, pana cand capata o nuanta aurie deasupra.
Budinca de legume cu branza se serveste calda, alaturi de un pahar de vin alb demidulce.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1483 viz    0 com
1747 viz    0 com
2678 viz    0 com
5052 viz    0 com
3230 viz    0 com
3544 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014420 (s)