News Flash:

Budinca de legume cu branza

15 Octombrie 2013
2315 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 ml spanac
6 oua
125 ml de lapte
1 lingura de praf de mustar
200 g paine
200 g branza cheddar
4 ciorchini de rosii cherry

Mod de preparare:


Fierbe spanacul putin, pana se inmoaie. Amesteca intr-un castron laptele cu mustarul, ouale si 1 lingurita de sare. Adauga peste ele si painea si combina-le pana cand se faramiteaza putin. Rade branza si presar-o peste amestecul de paine, apoi scurge bine spanacul de apa si adauga-l in compozitie. Unge din nou budinca cu ou batut, asaza peste ea si rosiile cherry si da-o la cuptor pentru 30-35 de minute, pana cand capata o nuanta aurie deasupra.
Budinca de legume cu branza se serveste calda, alaturi de un pahar de vin alb demidulce.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1450 viz    0 com
1702 viz    0 com
2639 viz    0 com
4985 viz    0 com
3194 viz    0 com
3466 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021284 (s)