News Flash:

Budinca de legume

26 Aprilie 2011
2173 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de legume
Ingrediente: - 3 morcovi - 1 telina maricica - albitura ( pastarnac) - 1 ceapa - 1 conserva boabe naut - 1 conserva ciuperci champignon - 2 cottage cu marar Tnuva - 2 linguri faina - 1 lingura pesmet - 3 oua batute - 3 linguri unt moale - 2 linguri seminte de susan-optional - sare, piper, busuioc sau patrunjel maruntit Mod de preparare: Eu am avut toate produsele fierte in supa (mai putin ciupercile) . Alternativ, se pot fierbe in apa cu un cub de concentrat si lasate sa se raceasca. Se taie legumele cubulete mici si se amesteca cu branza, faina, pesmetul, ouale batute si untul, si cam 1/2 lingurita de sare si 1/3 lingurita piper. Busuioc- cat va place.  Intr-o forma pentru cuptor bine unsa se pun legumele, se presara cu un pic de unt si susan si se coace cam 35-40 minute. Se serveste cald, ca garnitura la carne sau simplu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa soia budinci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2168 viz    0 com
3165 viz    0 com
1346 viz    0 com
3471 viz    0 com
1764 viz    0 com
2409 viz    0 com
1645 viz    0 com
1341 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020008 (s)