News Flash:

Budinca de lamaie

15 August 2011
1522 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de lamaie
Ingrediente: 150 gr de unt 4 oua 2 lamai 10 linguri de zahar 8 linguri de faina 4 linguri de lapte un plic de praf de copt Mod de preparare: Se unge cu unt un vas pentru copt si se tapeteaza cu zahar pudra. Cu ajutorul unui mixer, se bate untul cu zaharul, pana se face spuma. Se adauga sucul si coaja rasa de la cele doua lamai. Pe rand se pun galbenusurile, faina si laptele. Se continua cu mixarea, la viteza mica. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza incet in amestec, folosind o spatula. Se pune budinca la copt, in cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 30-40 de minute. Se serveste pudrata cu zahar vanilat. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala budinci dulciuri unt oua lapte faina lamaie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1206 viz    0 com
2500 viz    0 com
1267 viz    0 com
2563 viz    0 com
1200 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023850 (s)