News Flash:

Budinca de gris cu vanilie

14 Februarie 2013
3930 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 ml lapte
1 ou
4 linguri gris
esenta de vanilie
3 linguri zahar
1 praf de sare

Mod de preparare:

Laptele il punem la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot adaugam grisul in ploaie amestecand continuu un tel. Fierbem pana incepe sa se ingroase. Cand s-a racit foarte bine adaugam galbenusul si esenta. Albusul il batem spuma cu zaharul, incorporam in compozitia de gris. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste putin deasupra. Se lasa sa se raceasca in tava.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte gris zahar clocot spuma tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013747 (s)