News Flash:

Budinca de gris cu mere

28 Octombrie 2011
4676 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de gris cu mere
Ingrediente: 150 g gris 2-4 mere 1 budinca de vanilie 2 oua 200 g zahar 1 zahar vanilat nucsoara / coaja rasa de la o portocala 1 l lapte Mod de preparare: Se pun 500 ml de lapte la fiert impreuna cu zaharul vanilat si coaja de la o portocala/nucsoara. Cand incepe sa fiarba se lasa la foc mic si se pune in ploaie grisul, se amesteca continuu pana incepe sa se ingroase, dar nu prea tare. Se lasa la rece aproximativ 10 minute. Budinca se prepara conform instructiunilor de pe plic, unde se adauga cele 2 galbenusuri si se amesteca bine, iar compozitia obtinuta se amesteca cu grisul. Albusurile de bat spuma impreuna cu 100 g de zahar, dupa care se pun peste gris, iar in final iese un fel de terci. Intr-o oala se pun 100 g zahar la caramelizat, dupa care se adauga feliile de mere, iar peste ele se toarna terciul obtinut anterior. Se baga la cuptor la foc mic timp de 45 minute. Budinca obtinuta se scoate dupa ce s-a racit complet, intorcandu-se oala cu susul in jos. Se poate orna cu frisca. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulciuri dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3662 viz    0 com
3179 viz    0 com
3458 viz    0 com
3318 viz    0 com
2575 viz    0 com
3079 viz    0 com
3132 viz    0 com
1301 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014116 (s)