News Flash:

Budinca de dovlecel cu smantana

14 Mai 2012
2140 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de dovlecel
Ingrediente:

1 dovlecel
150 g branza de vaci
1 lingura faina
2 linguri smantana
1 ou
1 praf de sare
 
Mod de preparare:

Prima data trebuie curata de coaja dovlecelul. Apoi se taie in bucatele si se pune in apa cu sare, la fiert. Cand e gata, se trece prin blender, impreuna cu faina, branza, oul si smanrana. Amestecam bine, apoi turnam in forme de budinca si introducem la cuptor. Cand a prins o culoare rumenie se scoate.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecel faina smantana sare cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014003 (s)