News Flash:

Budinca de dovlecei cu telemea

7 Aprilie 2014
1692 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 dovlecei dati prin razatoare
100 g branza telemea data prin razatoare
2 morcovi dati prin razatoare
150 g faina
1 ceapa tocata
5 oua batute
8 rosii cherry
100 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava cu putin ulei. Intr-un bol amestecam dovleceii, morcovii si ceapa. Adaugam faina, ulei si branza. Turnam compozitia in tava si bagam la cuptor timp de 50 de minute. Asezam rosioarele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ulei de masline. Le punem la copt timp de 15 minute. Servim budinca cu rosiile coapte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca budinca dovlecei budinca rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2691 viz    0 com
1963 viz    1 com
1962 viz    0 com
2180 viz    0 com
1482 viz    0 com
3496 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020036 (s)