News Flash:

Budinca de dovleac cu scortisoara

25 Octombrie 2012
4768 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 1/4 cana frisca
300-400 g paine
1 cana lapte
1 albus
3 oua
200-300 g zahar
2 cani piure de dovleac
3 linguri unt
1 cana stafide hidratate (lasate in apa, cel putin 1 ora)
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita nucsoara
esenta de vanilie

Mod de preparare:


Unge cu unt un vas yena, taie cubulete painea si aseaz-o in vas. Amesteca laptele cu frisca si toarna deasupra, apoi lasa deoparte. Mixeaza ouale, albusul, zaharul, piureul de dovleac si apoi fierbe la bain-marie pana cand se topeste zaharul. Incorporeaza si stafidele, scortisoara si nucsoara si intinde peste painea din vasul yena. Se da la cuptor pentru 40-60 de minute si se serveste rece, cu frisca sau sirop de afine.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca paine lapte albus oua zahar unt stafide hidratate scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2138 viz    0 com
1959 viz    0 com
2689 viz    0 com
2992 viz    0 com
2238 viz    0 com
2508 viz    0 com
3638 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020752 (s)