News Flash:

Budinca de dovleac cu ghimbir

24 Decembrie 2013
1646 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g dovleac facut piure
170 g de zahar brun
1 lingurita scortisoara macinata
1 lingurita nucsoara macinata
1 lingurita ghimbir macinat
1 lingurita de sare
1 lingurita esenta de vanilie
3 oua mari, batute usor
400 g smantana
50 g nuci
1 cana seminte de dovleac
 
Mod de preparare:

Se unge o forma de copt cu capacitate de 1 litru. Se incalzeste in prealabil cuptorul la 180° C. Intr-un bol mare se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza amestecul cu un mixer. Se pune amestecul obtinut intr-o forma de copt (tava) si se coace la cuptorul incins pentru 55 – 65 de minute sau pana cand cutitul infipt in centrul budincii iese curat. Se decoreaza cu nuci maruntite si cu seminte de dovleac prajite. De asemenea se poate servi cu frisca si scortisoara pe deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015013 (s)