News Flash:

Budinca de dovleac cu branza

25 August 2011
3539 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de dovleac cu branza
Ingrediente: 500 g dovleac razuit 125 g branza de vaci sau telemea 1 ou 70 g faina 70 ml lapte 30 g unt topit 2 linguri marar tocat 70 g cascaval razuit 1/4 lingurita nucsoara sare piper Mod de preparare: Se amesteca faina cu lapte, ou batut, branza, unt topit si marar. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se adauga dovleacul. Se toarna compozitia intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si se presara deasupra cascavalul razuit. Se da la cuptorul incins cca 30 de minute, la 170 de grade. Se mananca calda sau rece. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene dulceata lapte cascaval budinci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1817 viz    0 com
1409 viz    0 com
1180 viz    0 com
2502 viz    0 com
2663 viz    0 com
1161 viz    0 com
1708 viz    0 com
1511 viz    0 com
1941 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014749 (s)