News Flash:

Budinca de dovleac cu branza

25 August 2011
3422 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Budinca de dovleac cu branza
Ingrediente: 500 g dovleac razuit 125 g branza de vaci sau telemea 1 ou 70 g faina 70 ml lapte 30 g unt topit 2 linguri marar tocat 70 g cascaval razuit 1/4 lingurita nucsoara sare piper Mod de preparare: Se amesteca faina cu lapte, ou batut, branza, unt topit si marar. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se adauga dovleacul. Se toarna compozitia intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si se presara deasupra cascavalul razuit. Se da la cuptorul incins cca 30 de minute, la 170 de grade. Se mananca calda sau rece. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene dulceata lapte cascaval budinci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1768 viz    0 com
1339 viz    0 com
1140 viz    0 com
2459 viz    0 com
2609 viz    0 com
1134 viz    0 com
1674 viz    0 com
1476 viz    0 com
1896 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012578 (s)