News Flash:

Budinca de dovleac cu branza

25 August 2011
3260 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de dovleac cu branza
Ingrediente: 500 g dovleac razuit 125 g branza de vaci sau telemea 1 ou 70 g faina 70 ml lapte 30 g unt topit 2 linguri marar tocat 70 g cascaval razuit 1/4 lingurita nucsoara sare piper Mod de preparare: Se amesteca faina cu lapte, ou batut, branza, unt topit si marar. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se adauga dovleacul. Se toarna compozitia intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si se presara deasupra cascavalul razuit. Se da la cuptorul incins cca 30 de minute, la 170 de grade. Se mananca calda sau rece. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene dulceata lapte cascaval budinci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1699 viz    0 com
1287 viz    0 com
1076 viz    0 com
2420 viz    0 com
2546 viz    0 com
1104 viz    0 com
1648 viz    0 com
1427 viz    0 com
1838 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014028 (s)