News Flash:

Budinca de dovleac

23 Ianuarie 2012
2863 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de dovleac
Ingrediente:

1.3 kg dovleac taiat cuburi
100 g parmezan ras
2 felii de paine din faina integrala
½ lingurita nucsoara
50 g unt

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Se pun cubuletele de dovleac intr-un vas si se baga la cuptorul cu microunde 6 minute. Il scoatem, amestecam cubuletele si mai bagam la cuptor inca 8 minute. Asezam apoi dovleacul intr-o strecuratoare si lasam sa se scurga zeama. Punem dovleacul in blender, adaugam nucsoara si putina sare si mixam pana obtinem un piure fin. Transferam piureul de dovleac intr-un vas de iena. Procesam in blender painea si parmezanul si presaram firimiturile obtinute peste dovleac. Asezam bucatele de unt pe deasupra si bagam vasul la cuptor timp de 30 de minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac parmezan nucsoara unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020129 (s)