News Flash:

Budinca de Craciun

12 Decembrie 2011
1575 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de Craciun
Ingrediente: 12 felii subtiri de franzela fara coaja 250 g prune 225 g mure 150 g zahar brun 1 para coaja rasa de la ½ portocala Mod de preparare: Intr-o cratita mica se fierb aproximativ 5 minute coaja de portocala, fructele, zaharul si 150 ml apa. Dupa ce s-au inmuiat se ung cu grasime sase boluri ramekin. Se decupeaza cercuri cu diametrul bolurilor dinf eliile de paine si se inmoaie putin in sosul din craticioara. Apoi se pun pe fundul formelor. Se asaza fructele deasupra, pastrandu-se siropul. Se procedeaza la fel cu restul de paine care se pune peste fructe. Dupa aceea se da la cuptor pentru 30 minute. Se rastoarna pe farfurii inainte de servire. sursa articol: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulciuri pere campari rulou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3418 viz    0 com
3715 viz    0 com
4731 viz    0 com
3692 viz    0 com
3223 viz    0 com
3506 viz    0 com
3346 viz    0 com
2606 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013735 (s)