News Flash:

Budinca de conopida cu sunca

12 Decembrie 2011
2555 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de conopida cu sunca
Ingrediente: 1 conopida 200 g sunca taraneasca 50 g cascaval ras 50 g unt 2 oua 2 linguri rase faina 250 ml lapte piper sare Mod de preparare: Mai intai se pune la fiert conopida, in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se strecoara si se lasa la racit. In acest timp, din faina, unt si lapte se face un sos alb, se fierbe pana se ingroasa si, la fel, se lasa sa se raceasca. Sosul rezultat se pune intr-un bol si se amesteca cu conopida zdrobita, sunca taiata cubulete si cu cascavalul ras. Se potriveste de piper si sare. Albusurile se bat spuma si se adauga la compozitia de mai sus, amestecandu-se usor prin rasturnare, pana se omogenizeaza. Se unge o tava cu unt, se pune compozitia, se mai presara cascaval ras si se da la cuptor, la foc mic, pana cand se rumeneste. sursa articol: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida cascaval unt oua faina lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1115 viz    0 com
2343 viz    0 com
2118 viz    0 com
1474 viz    0 com
2385 viz    0 com
1070 viz    0 com
1605 viz    0 com
1752 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019330 (s)