News Flash:

Budinca de clatite umplute cu ciuperci

24 Ianuarie 2012
2653 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de clatite umplute cu ciuperci
Ingrediente:

Pentru clatite:

un pahar mare plin cu faina
2 oua
apa
sare

Pentru umplutura:

400 g ciuperci in stare cruda (nu din conserva)
2 cepe
100 ml vin rosu
3 linguri mari pline cu smantana
sare
piper

Pentru garnisit:

200 g cascaval
2 oua

Mod de preparare:

Se prepara clatitele. Se toaca ciupercile si ceapa si se pun la calit. Dupa circa 5 minute se adauga vinul si se lasa sa fiarba pana ce acesta scade considerabil. Se opreste focul si se lasa 10-15 minute la racit. Se pune peste ciuperci smantana si condimentele si se amesteca bine, cu aceasta pasta se umplu clatitele, care se asaza mai apoi intr-o tava unsa cu ulei. Peste clatite se rade cascaval, se bat cele doua oua si se toarna peste clatite. Se baga in cuptorul incins in prealabil la 200 C, se tine pana ce branza s-a rumenit frumos, transformandu-se intr-o crusta usor maronie.
Budinca de clatite umplute cu ciuperci pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua apa sare ciuperci cepe vin rosu smantana piper cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013984 (s)