News Flash:

Budinca de ciuperci cu cascaval

16 Aprilie 2014
2698 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

½ kg ciuperci
300 ml lapte de vaca
100 g unt
marar
patrunjel
50 g ceapa
½ lingurita sare
200 ml smantana
150 g franzela
50 g faina
100 g cascaval
4 oua mari
piper

 Mod de preparare:
 
Ceapa tocata marunt se caleste, 2 minute, in toata grasimea; se adauga ciupercile bine spalate si taiate in felii, sarea si piperul. Se lasa la foc mic, acoperite, pana scade complet apa. Dupa ce s-au racit, se adauga franzela inmuiate in lapte si apoi bine zdrobita, branza rasa, smantana, galbenusurile, faina, patrunjelul si mararul tocat si se amesteca bine. Albusurile batute spuma tare se amesteca usor cu compozitia, numai prin rasturnare, apoi se desarta intr-o cratita bine unsa si tapetata cu pesmet. Se coace in tava cu apa fierbinte, introdusa din timp in cuptorul bune infierbantat. Dupa ce s-a rumenit timp de 40-50 minute, se rastoarna pe platou si se presara cu parmezan.
 
 sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca budinca ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1403
wh0cd262502 Generic Zoloft
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014047 (s)