News Flash:

Budinca de ciuperci cu cartofi si branza

2 Ianuarie 2014
3983 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 cartofi mari
3 oua
100 g smantana
1 legatura marar
100 g sunca
sare
piper
100 g branza
300 g ciuperci
1 legatura de ceapa verde

Mod de preparare:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare, cat sa intre furculita in ei. Ii scurgem de apa, ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca. Ii curatam de coaja si ii taiem felii. Ciupercile le curatam si le fierbem in apa cu sare si le adaugam peste cartofi, amestecam.
Intr-un vas batem ouale cu un sare, adaugam, smantana, branza, sunca tocata, mararul tocat, ceapa curatata si tocata marunt. Intr-un vas termorezistent il ungem cu ulei si adaugam amestecul de cartofi cu ciuperci. Deasupra adaugam amestecul de ou si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos (cca 30 min).

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3198 viz    0 com
1493 viz    0 com
1663 viz    0 com
2226 viz    0 com
2343 viz    0 com
1467 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014613 (s)