News Flash:

Budinca de ciocolata cu zmeura

11 Februarie 2013
2117 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr zmeura
40 gr ciocolata alba
70 gr ciocolata amaruie
2 lingurite amidon
1 lingurita extract de vanilie
1 praf de sare
1 ou
100 gr zahar
1 albus
300 ml lapte

Mod de preparare:
 
Combina zaharul cu amidonul, vanilia, oul si albusul intr-un bol. Adauga si un praf de sare si amesteca foarte bine, pana se omogenizeaza. Fierbe laptele intr-o cratita pe foc. Cand da in clocot, ia-l de pe foc si adauga ciocolata, amestecand continuu, pana cand se topeste complet. Adauga treptat aceasta compozitie peste amestecul cu ou. Dupa ce toate ingredientele s-au incorporat bine, mai lasa pe foc timp de 10 minute. Toarna apoi budinca intr-un bol, acopera cu folie de plastic si lasa sa se raceasca complet. Da apoi la rece pentru o ora. Inainte de a servi, presara peste budinca zmeura si ciocolata alba rasa.
Budinca cremoasa de ciocolata cu zmeura se serveste rece, cu un pahar de vin rosu.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zmeura ciocolata alba ciocolata amaruie amidon zahar albus lapte bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020834 (s)