News Flash:

Budinca de ciocolata cu gris

23 Septembrie 2011
3536 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de ciocolata cu gris
Ingrediente: 100 g gris 70 g ciocolata 1 litru lapte 4 oua 1 lingurita unt 100 g zahar Mod de preparare: Intr-un vas se pun la la fiert laptele si zaharul. Dupa aceea se adauga grisul in ploaie. Cand e fiert grisul, se stinge focul si se lasa sa se raceasca. Se separa galbenusurile de albusuri. Primele se adauga in gris unul cate unul, iar apoi albusurile batute spuma. Compozitia se imparte in doua castroane in mod egal. Ciocolata se topeste la microunde si se toarna intr-unul dintre castroane. Intr-o tava unsa cu unt se pune jumatate din grisul cu ciocolata, apoi jumatate din grisul simplu si tot asa. Se acopera si se fierbe bain-marie 60 de minute. Cand s-a racit, se rastoarna pe un platou. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dulciuri castane lapte unt oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3052 viz    0 com
3332 viz    0 com
3229 viz    0 com
2499 viz    0 com
2944 viz    0 com
3043 viz    0 com
1240 viz    0 com
2188 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019648 (s)