News Flash:

Budinca de ciocolata cu frisca

15 Martie 2012
2939 Vizualizari | 1 Comentarii
Desert cu budinca si frisca
Ingrediente:

1 plic praf pentru budinca de ciocolata
250 ml frisca
500 ml lapte
3 linguri de zahar
2-3 stropi esenta de rom
   
Mod de preparare:

Preparam budinca conform instructiunilor de pe plic si o lasam sa se raceasca (puneti o folie deasupra sa nu faca pojghita). Cand este rece (nu o lasati sa se intareasca doar sa fie rece), adaugati frisca lingura cu lingura, amestecand peste cap ca si la blatul de tort. La sfarsit puneti esenta de rom. Decorati cu ciocolata  si puneti crema in cupe la rece o ora.
Puteti sa faceti la fel cu budinca de vanilie si sa alternati culorile in cupe.
Desert cu budinca si frisca pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

frisca lapte zahar budinca folie lingura tort cupe
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013347 (s)