News Flash:

Budinca de ciocolata

11 Mai 2011
981 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de ciocolata
Ingrediente: 200 gr ciocolata 200 gr unt 125 gr zahar 2 linguri faina 4 oua sare Mod de preparare: Se pun intr-o cratita ciocolata, untul si zaharul si se dau la foc moale, amestecand mereu, cu o lingura de lemn. Se ia compozitia de pe foc dupa ce s-au topit ingredientele si se lasa sa se raceasca. Se freaca cele 4 galbenusuri cu 2 linguri de faina si se toarna incet compozitia racita. La sfarsit, se pun albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se pune compozitia si se fierbe in bain-marie timp de o ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2914 viz    0 com
3112 viz    0 com
1321 viz    0 com
1408 viz    0 com
1128 viz    0 com
2493 viz    0 com
1016 viz    0 com
1170 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014051 (s)