News Flash:

Budinca de cartofi cu carnati si ciuperci la cuptor - barbatii vor aprecia acest fel de mancare

29 Martie 2018
865 Vizualizari | 0 Comentarii

Va prezentam o reteta foarte gustoasa si consistenta. Budinca de cartofi cu carnati si ciuperci se prepara rapid si este o cina perfecta cand nu doresti sa stai mult timp in bucatarie. Este foarte buna atat calda cat si rece, merge perfect cu niste rosii sau castraveti murati.

Citeste si Budinca de legume - Un preparat cu gust foarte bun, care nu contine carne absolut deloc

Decojiti cartofii si ii puneti la fiert in apa cu sare, cand s-au racit ii taiati rondele. Taiati carnatii, sunca, ardeiul si ceapa in cubulete mici, iar ciupercile le taiati felii. In tigaia incinsa cu ulei puneti la calit carnatii si sunca, le caliti cateva minute. Apoi puneti usturoiul pisat, ceapa, ciupercile si amestecati bine, lasati la calit sub capac timp de 15 minute.

Citeste si Un duo desert delicios, pentru toti iubitorii grisului cu lapte si deserturilor cu branza - Budinca de gris cu branza si merisoare confiate

Ungeti cu unt un vas de yenna si puneti un strat de rondele de cartofi, apoi adaugati jumatate din amestecul de carne cu ciuperci si nivelati. Repartizati ardeii cuburi si acoperiti cu al doilea strat de cartofi, apoi puneti restul de amestec de carne cu ciuperci si repartizati cuburile de ardei, acoperiti cu ultimul strat de cartofi.

Intr-un bol puneti ouale, smantana, cascavalul ras, ierburile de provence si amestecati bine. Turnati amestecul peste budinca de cartofi si nivelati usor. Dati vasul la cuptorul incins la temperatura de 200°C, pentru 30 de minute.

preluat de pe savuros

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020913 (s)