News Flash:

Budinca de cartofi

19 Decembrie 2011
2849 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de cartofi
Ingrediente:

1 kg cartofi
100 g unt
4 oua
1 lingura faina
90 g zahar
1 lingura zeama de lamaie
1 plic praf de copt

Mod de preparare:

Cartofii se curata, spala, se dau pe razatoarea mica, dupa care se amesteca intr-un vas cu praful de copt, faina, zaharul, 80 g unt topit si galbenusurile. Se incorporeaza albusurile batute spuma si se toarna intr-o tava unsa cu restul de unt. Se coace la foc foarte mic, cu forma pusa intr-o tava cu apa, timp de jumatate de ora. Se serveste rece.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi unt oua faina zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5795 viz    0 com
1585 viz    0 com
3418 viz    0 com
3715 viz    0 com
4738 viz    0 com
3694 viz    0 com
3223 viz    0 com
3509 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013505 (s)