News Flash:

Budinca de caramel

10 Octombrie 2013
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 briose mari de ciocolata
50 g stafide
1 bucatica mica de unt

Pentru crema:
50 g zahar
50 g unt
75 ml smantana
60 ml crema de caramel
inghetata de caramel

Mod de preparare:

Amesteca briosele maruntite cu stafidele si imparte-le in patru vase micute, termorezistente. Acopera-le cu o folie de aluminiu si da-le la cuptor pentru 8 minute. Amesteca zaharul cu smantana intr-o tigaie mica pana cand se topesc si toarna crema obtinuta peste briose, apoi combin-o cu crema de caramel.
Budinca de caramel se serveste calda, decorata cu inghetata de caramel, cicolata sau zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020438 (s)