News Flash:

Budinca de broccoli, sparanghel si ciuperci cu branza feta

29 Aprilie 2011
2183 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de broccoli sparanghel si ciuperci cu branza feta
Ingrediente: - 1 legatura mare de sparanghel - 1 brocolli - 8 bucati ciupercute - o nuca de unt - 3-4 linguri faina, - lapte 500 ml, - unt 50 gr, - smantana 4-5 linguri, - sare - piper - 150 gr branza feta - o cescuta de quinoa Mod de preparare: Se fierb la aburi broccoli buchetele, si sparanghelul (maxim 7-8 min), se unge o tava cu putin unt, se aseaza legumele, se face un sos din unt, faina, smantana si lapte (3-4 linguri faina, lapte 500 ml, unt 50 gr, smantana 4-5 linguri, sare piper), se adauga cescuta de quinoa, se taie ciupercutele , se aseaza deasupra, se pune branza feta bucatele sau rasa (cam 150 gr) peste legume, se toarna sosul, se da la cuptor o jumatate de ora. La aceasta budinca am pus si o cescuta de quinoa o pseudocereala, aduce putin cu orezul, este o sursa bogata de calciu si un stimulent al sistemului imunitar excelent se prepara in felul urmator: se pune in apa 15-30 minute la inmuiat se spala sub jet de apa, pana devine apa limpede, se pune apoi la fiert pentru 20 de minute si se mai lasa 5 minute cu capacul pus la oala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

serbet ciuperci salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1442 viz    0 com
2139 viz    0 com
3706 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 31 queries | Mysql time :0.019625 (s)