News Flash:

Budinca de branza cu stafide

22 Decembrie 2011
2819 Vizualizari | 1 Comentarii
Budinca de branza cu stafide
Ingrediente:

1 ou
100 g stafide
3 linguri de unt
500 g branza de vaci
smantana
3 linguri de zahar
2 linguri de gris
un praf de vanilie

Mod de preparare:

Branza de vaci se da prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu 1 ou batut cu zahar, 2 linguri de unt topit, gris, 1/2 lingurita de sare si un praf de vanilie. Se freaca bine toate de mai sus cu o lingura de lemn si se adauga stafide curatate si spalate. Se pune apoi compozitia intr-o tava sau intr-o cratita cu marginile joase, unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se niveleaza, se unge cu smantana, se stropeste cu unt si se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

sursa reteta: gastronomie.ele.ro
sursa fotografie: gradinamea.ro

stafide unt smantana zahar gris
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7651 viz    0 com
2409 viz    0 com
5074 viz    0 com
1250 viz    0 com
2981 viz    0 com
3050 viz    0 com
4261 viz    0 com
3269 viz    0 com

Comentarii (1)

Laura  | #73
Buna Adi,Multumesc de retete, intnodeauta adevarate surse de inspiratie si un real ajutor in bucataria mea.M-am incumetat la realizat cu budinca de paine si cu siguranta am gresit eu undeva, ori nu am citit tot..dar am tinut 4 ore budinca in cuptor si mi-a iesit o chestie cu o coaja tare si arsa (dupa prima ora a inceput sa se arda) si un interior moale si nefacut.recunosc ca nu am mancat niciodata si nu am termen de referinta dar oare asa trebuia sa aia?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017086 (s)

loading...