News Flash:

Budinca de branza cu ceapa si sunca

5 Iunie 2013
3004 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

unt topit
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa mica tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
12 felii de paine (fara crusta)
100 g sunca presata
70 g branza data prin razatoare
3 oua
500 ml lapte

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava  cu unt topit. Incingem ulei intr-o tigaie si punem ceapa la calit timp de 5 minute. Adaugam usturoi si amestecam timp de cateva secunde. Taiem feliile de paine pe diagonala. Asezam jumatate din triunghiurile de paine in tava. Presaram amestecul de ceapa pe deasupra si sunca si jumatate din cantitatea de branza. Asezam si painea ramasa si presaram branza pe deasupra. Cu o furculita se bat ouale cu lapte si turnam apoi amestecul peste paine in tava. Bagam tava la cuptor timp de 45 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt topit sunca presata lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020089 (s)