News Flash:

Budinca de banane

5 Mai 2011
2679 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de banane
Ingrediente: 1 pahar de amidon alimentar 1 pahar zahar 3 pahare lapte dulce 3 galbenusuri jumatate pachet de unt 1 fiola esenta vanilie 2 pahare de frisca 10 banane mari Mod de preparare: Zaharul, laptele si amidonul alimentar se pun toate la foc mic, amestecand in continuu, pana se leaga, apoi se da de pe foc. Se adauga galbenusurile celor 3 oua, amestecand mereu, apoi untul topit si esenta de vanilie. Se lasa la racit si cand este calda se adauga frisca. Intr-un vas de sticla se pune un strat de felii de banane, apoi un strat de budinca si tot asa pana se termina, ultimul strat fiind de budinca. Se da vasul la rece 30 de minute apoi se poate orna cu fructe (kiwi, capsune, lime etc.).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1442 viz    0 com
2136 viz    0 com
3701 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017216 (s)