News Flash:

Budinca cu vanilie si fructe de padure

1 Aprilie 2013
5198 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g fructe de padure (proaspete sau congelate)
2 oua
1 lingurita coaja de lamaie data prin razatoare
½ lingurita esenta de vanilie
155 g zahar + 2 linguri zahar
125 g smantana
75 g faina
35 g budinca de vanilie

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Asezam fructele intr-un vas de iena. Presaram zahar pe deasupra si lasam deoparte. Intre timp cu un mixer se bat ouale cu vanilie, coaja de lamaie si zaharul extra. Incorporam smantana, faina si pudra de budinca. Turnam compozitia peste fructe si nivelam usor suprafata. Bagam vasul la cuptor timp de o ora. Se poate servi cu zahar pudra presarat pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022394 (s)