News Flash:

Budinca cu spanac III

30 Iunie 2011
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu spanac
Ingrediente: 500 g spanac congelat 150 g cascaval 2 oua 1 felie de unt sare Mod de preparare: Spanacul se fierbe 10 minute, apoi se scurge bine si se toaca. Dupa aceea se amesteca ouale, cascavalul ras si sarea. Se unge o forma de jena cu unt, se pune amestecul de budinca si se da 1/2 h la cuptor la foc potrivit. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.savuros.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac budinci cascaval oua unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1219 viz    0 com
2436 viz    0 com
950 viz    0 com
1473 viz    0 com
1173 viz    0 com
1434 viz    0 com
1232 viz    0 com
1222 viz    0 com
1951 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013183 (s)