News Flash:

Budinca cu spanac III

30 Iunie 2011
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu spanac
Ingrediente: 500 g spanac congelat 150 g cascaval 2 oua 1 felie de unt sare Mod de preparare: Spanacul se fierbe 10 minute, apoi se scurge bine si se toaca. Dupa aceea se amesteca ouale, cascavalul ras si sarea. Se unge o forma de jena cu unt, se pune amestecul de budinca si se da 1/2 h la cuptor la foc potrivit. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.savuros.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac budinci cascaval oua unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1159 viz    0 com
2344 viz    0 com
887 viz    0 com
1330 viz    0 com
1086 viz    0 com
1374 viz    0 com
1154 viz    0 com
1159 viz    0 com
1825 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013419 (s)