News Flash:

Budinca cu spanac

26 Aprilie 2011
2136 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu spanac
Ingrediente: - 3 albusuri - 2 oua - 400 gr branza vaci - 2-3  legaturi  spanac - o ceapa - sare - piper - 2 linguri cas framantat de la borcan - 5 linguri smantana - faina -3-4 linguri - un varf cutit praf de copt Mod de preparare: - pui intr-un vas branza de vaci , casul, smantana, ouale usor batute, faina cu praful de copt - ceapa o cureti si o toci marunt -spanacul il oparesti apoi il toci (nu in bucati prea mici) -amesteci tot in vas, condimentezi cu sare si piper - ungi un vas termorezistent cu unt, rastorni amestecul si bagi la cuptor la foc moderat pana se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 25 queries | Mysql time :0.017715 (s)