News Flash:

Budinca cu spanac 2

26 Aprilie 2011
1421 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu spanac2
Ingrediente: - 1 kg spanac - 1 cutie rosii - 5 oua - 7 felii paine feliata - ulei de masline - 300 gr cascaval - 1/2 dovlecel - 1 rosie - sare, piper - 2 catei usturoi Mod de preparare: Painea feliata se taie cubulete si se aseaza intr un vas de iena. Se stropeste painea cu putin ulei de masline,se adauga spanacul dupa ce a fost spalat, fiert (daca este proaspat) si scurs de apa. Rosiile se desfac pe foc in putin ulei de masline, cu sare, usturoi si piper. Cand sunt calite se trag dupa foc si se lasa un pic la racit, dupa care se rastoarna peste paine si spanac. Ouale se bat bine si se incorporeaza incet in compozitie. La sfarsit radem jumatate din cantitatea de cascaval si amestecam incet. Se decoreaza cu felii subtiri de dovlecel si rosii si se da la cuptorul preincalzit la 180 gr, la bain marin pana se rumeneste bine. Inainte cu 10 min de a scoate budinca se rade cascavalul ramas pe deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2107 viz    0 com
3651 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022162 (s)