News Flash:

Budinca cu pui la doar 9 lei. Cum sa gatesti ieftin si bun

10 Ianuarie 2017
5969 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui
4 cartofi albi
100 g mazare
un morcov
3 albusuri
putin ulei
sare
apa
busuioc

Mod de preparare:

Se taie carnea in bucati si se fierbe cu o lingura de ulei, cu morcovul taiat felii, mazarea si putina apa pina se inmoaie bine. Se lasa sa se racoreasca. Carnea si morcovul se toaca, apoi se sareaza si se amesteca cu mazarea si jumatate din cantitatea de albus batut spuma. Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb cu putina supa sau apa. Cind sunt gata, se paseaza, se potrivesc de sare si se amesteca cu restul de albus. Se ia o forma potrivita, se unge bine, apoi se asaza straturi alternative de piure de cartofi si carne, avand grija ca ultimul strat sa fie de piure. Se pune budinca in cuptor, la foc potrivit, 25 de minute. Se serveste calda, ornata cu busuioc.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

budinca pui budinca cuptor budinca ieftina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019494 (s)