News Flash:

Budinca cu porumb si branza

30 Noiembrie 2012
3022 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g branza data prin razatoare
500 g porumb
25 g unt
75 g malai
375 ml lapte
3 oua separate
50 g cascaval dat prin razatoare
2 lingurite cimbru

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Topim untul intr-o oala la foc mare. Adaugam porumbul, malaiul si laptele si lasam sa dea in clocot. Reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 3 minute. Indepartam vasul de pe foc si incorporam branza si cascavalul. Asezonam cu sare si lasam sa se raceasca un pic. Adaugam apoi galbenusurile si cimbrul. Cu un mixer se bat albusurile spuma. Incorporam spuma de albusuri in amestecul cu branza. Turnam compozitia intr-un vas uns pe care il bagam la cuptor timp de 30 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza porumb unt malai lapte oua separate cascaval cimbru oala mixer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2491 viz    0 com
3671 viz    0 com
1168 viz    0 com
8015 viz    0 com
2141 viz    0 com
3273 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020044 (s)