News Flash:

Budinca cu piept de pui si cartofi

8 Mai 2017
4090 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu piept de pui si cartofi reprezinta solutia pentru o cina delicioasa si satioasa. Modul de preparare este foarte usor, iar rezultatul este impresionant.

Ingrediente (pentru 4 portii):

400 g cartofi
300 g piept de pui
3 oua
3 linguri de smantana
jumatate lingurita de sare
un sfert lingurita piper macinat

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se fierb impreuna cu puiul. Dupa fierbere, ingredientele se taie cubulete, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, timp de 3 minute. Dupa acest pas se ia un bol mare unde se bat ouale cu smantana.
Se pun in tava (20x20 cm) cartofii si pieptul de pui prajit si se toarna deasupra compozitia de oua. Tava se da la cuptor pentru 15 minute la temperatura de 180 grade Celsius. Se serveste calda.

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

budinca cartofi budinca carne retete budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011554 (s)